Gevelreclame

De eerste indruk van uw bedrijf is de belangrijkste indruk. Maar hoe geeft u direct een goed visitekaartje af? Denk bijvoorbeeld aan het sieren van uw gevel met een mooi bord, bijzondere sierletters, een lichtbak of een spandoek. Dit geeft uw bedrijfspand direct iets extra’s.

Borden

Een bord met uw bedrijfsnaam, uw logo, of een goede tekst geeft een professionele uitstraling aan uw pand. Zowel binnen als buiten. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat het bord er goed uitziet, maar ook dat het goed gemonteerd is. In samenspraak met de opdrachtgever zorgt Reclamemonteur ervoor dat uw bord de aandacht krijgt die het verdient door een veilige en vakkundige montage.

Spandoeken

Een spandoek moet goed zichtbaar zijn. Dat betekent een tactische plek, maar ook een strakke ophanging. Wij hebben jarenlange ervaring in het monteren van spandoeken in frames. Hierdoor kunnen wij u een strak gespannen doek garanderen, dat ook met slecht weer uitstekend leesbaar blijft.

Belettering

Freesletters kunnen een erg mooie uitstraling geven aan je kantoor. Binnen of buiten, groot of klein, het geeft je pand cachet. Belettering is echter zéér secuur werk. Een letter verkeerd en het zal de kijker direct opvallen. De kennis en ervaring van Reclamemonteur komt hierbij goed van pas. Wij monteren de letters precies naar uw wens.

Lichtbakken

Lichtbakken zijn er in alle soorten en maten. De ene keer is het een logo, dan weer een bedrijfsnaam, of een ronde bak, of een langwerpige, het verschilt per keer. Dit vraagt telkens een andere aanpak. Daarin zijn we zeer flexibel. Wij willen het beste voor u als klant.

Peesframes

Een peesframe is een frame met daarin een afbeelding die gemakkelijk verwisseld kan worden. Het geeft u de mogelijkheid te variëren met uw inrichting, zonder een nieuwe installatie aan te schaffen. Reclamemonteur monteert het frame binnen no-time en kan u ook van dienst zijn bij het verwisselen van afbeeldingen.

Restyling

Soms wordt het tijd om de buitenkant van uw pand onder handen te nemen. Het is tijd voor wat nieuws, of het oogt allemaal wat verouderd. Een likje verf kan wonderen doen, maar dat is vaak niet eens nodig. Het vakkundig aanbrengen van folie kan voor een verrassende metamorfose zorgen. Bent u benieuwd hoe? Kijk voor meer informatie over folie bij stickers.

Onze manier van werken

We zijn een klein bedrijf van gemotiveerde montage-experts die streven naar perfectie. En perfectie is voor ons een totaalpakket. Dat betekent uiteraard een vakkundige montage, maar ook persoonlijk contact, flexibiliteit en een adviserende houding. Wilt u weten hoe u uw reclamewerk de komende jaren mooi houdt? Wij geven tips of kunnen het onderhoud voor u verzorgen. Wat het beste is voor u, is het beste voor ons.

Bekijk onze overige diensten