Spandoeken

Spandoeken vormen een uitstekend middel om een boodschap over te brengen. Het is een typische eyecatcher, maar alleen wanneer het doek strak blijft hangen. Zelfs tijdens hevige regenval of flinke windstoten. En een spandoek zó hangen dat hij in weer en wind goed zichtbaar blijft, vraagt expertise.

Reclamemonteur: specialist in spandoeken

Uw doek moet snel en vakkundig worden opgehangen, ongeacht de omvang. Zo heeft u minimale zorgen en blijft uw boodschap altijd duidelijk zichtbaar. Daarom zorgt Reclamemonteur altijd voor goede voorbereidingen en een strakke montage met oog voor detail. Zowel binnen als buiten.

Vlaggenmasten

Wilt u een professioneel geplaatste vlaggenmast? Dan is snelle service, een vakkundige installatie en een goede uitlijning essentieel. Een vlaggenmast die net verkeerd wordt geplaatst kan immers een smet op uw reclame-uitingen werpen. Reclamemonteur denkt daarin graag met u mee.

Advisering

We hebben in de loop der jaren een hoop vlaggenmasten gezien en geplaatst. We hebben daardoor flink wat kennis vergaard waarmee we onze klanten gedegen kunnen adviseren en helpen. Wat is de beste plek? Hoe kunt u hem het best onderhouden? We helpen u graag verder.

Onze manier van werken

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf dat is gespecialiseerd in de montage van reclame-uitingen. Onze kracht ligt in de techniek: goed werk afleveren. Hoe we dat doen? Door goed voorbereid te werk te gaan, persoonlijk betrokken te zijn bij onze klanten en net dat stapje extra te zetten voor een perfect resultaat. Of het nu gaat om advisering, technische vragen of nazorg. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bekijk onze overige diensten